cactus
Get Adobe Flash player

Vedeti harta la dimensiuni mai mari
Puncte de reper: Parcul Pacii, Autogara Militari.
Statie de metrou: Statia de metrou Pacii, magistrala M3 - aflata la 20 de metri.
Statie RATB in fata locatiei: Imprimeria Nationala - 61,62,137,138,178,236.
Restaurantul va pune la o dispozitie o parcare cu o capacitate de 150 de locuri unde va puteti lasa in siguranta automobilul dumneavoastra.
Acasa Despre noi Restaurant Catering Evenimente Petrecere copii Contact

      In tumultul zilei, Turbotequila este spatiul ideal pentru un mic-dejun linistit, o intalnire cu prietenii sau o intalnire de afaceri. Pentru ca noi respectam atat fumatorii, cat si nefumatorii, le oferim saloane separate.


      Personalul nostru specializat este la dispozitia Dvs. zi de zi, dar si cu ocazii speciale ca: mese festive, banchete, nunti, cocktail-uri, aniversari, petreceri de revelion sau multe alte party-uri. Va oferim o gama larga de preparate, din numeroase bucatarii internationale.


      Turbotequila este acel altceva pe care fiecare dintre noi il cauta pentru o ocazie speciala sau pentru o pauza. Va invitam sa va convingeti personal de acest lucru.

      Nu aveti timp sa veniti la noi? Nici o problema, venim la noi la Dvs. Avem o intreaga echipa de profesionalisti care va stau la dispozitie pentru a va pregati cele mai proaspete si delicioase preparate.
      Mancarea se prepara zilnic, la primele ore. Excludem din ingredientele noastre carnea si legumele congelate, pentru ca respectam savoarea preparatelor noastre. Prospetimea si calitatea alimentelor pe care le folosim reprezinta o prioritate absoluta in alegerea furnizorilor nostri.
      In bucataria noastra nu se folosesc aditivi alimentari.

Pentru comenzi, contactaĊ£i-ne la telefon sau e-mail:


0214301312
0214344007
turbotequila@yahoo.ro