In bucataria noastra nu se folosesc aditivi alimentari.

Turbotequila este acel altceva pe care fiecare dintre noi il cauta pentru o ocazie speciala sau pentru o pauza. Va invitam sa va convingeti personal de acest lucru.

 

In tumultul zilei, Turbotequila este spatiul ideal pentru un mic-dejun linistit, o intalnire cu prietenii sau o intalnire de afaceri.

Personalul nostru specializat este la dispozitia Dvs. zi de zi, dar si cu ocazii speciale ca: mese festive, banchete, nunti, cocktail-uri, aniversari sau multe alte party-uri. Va oferim o gama larga de preparate, din numeroase bucatarii internationale.

Nu aveti timp sa veniti la noi? Nici o problema, venim  noi la Dvs. Avem o intreaga echipa de profesionalisti care va stau la dispozitie pentru a va pregati cele mai proaspete si delicioase preparate.

Mancarea se prepara zilnic, la primele ore. Excludem din ingredientele noastre carnea si legumele congelate, pentru ca respectam savoarea preparatelor noastre. Prospetimea si calitatea alimentelor pe care le folosim reprezinta o prioritate absoluta in alegerea furnizorilor nostri.

Programeaza o vizita

Ne poti suna la numarul de mai jos pentru a face o programare.
Te asteptam cu mare drag!


Suna acum

021 430 13 12

Viziteaza-ne

Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 220C