Mancare & Bautura
Va prezentam mai jos meniul nostru din restaurant.
Va asteptam cu mare drag!
Salate aperitiv
supe-ciorbe
Gustari reci
Gustari calde
Mancaruri gatite
Preparate la gratar
Garnituri
Preparate pui
Preparate peste
Specialitatea casei
Specialitatea bucatarului
Preparate vita
Preparate porc
Salate
Fast food
Paste
Pizza Quattro Stagione
Pizza Al Tono
Pizza Margherita
Pizza Prosciuto
Pizza Quattro Formagio
Pizza Tequila
Pizza Capriciosa
Pizza cu pui
Pizza Vegetariana
Topping
Deserturi
Racoritoare
Cafea / ceai
Bere
Vin alb
Vin rosu
Bauturi aperitiv
Cocktail
Cognac
Lichior
Whiskey
Gin
Tequila
Vodka
Alergenii din produsele finite
Conform Regulamentului UE Nr.1169/2011 al Parlamentului European si al Consiliului privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.
Substantele care cauzeaza alergii sau intolerante se pot incadra in urmatoarele grupe:
1. Cereale care contin gluten ( grau, secara, orz, ovaz sau hibrizi ai acestora ) si produse derivate
2. Crustacee si produse derivate
3. Oua si produse derivate
4. Peste si produse derivate
5. Arahide si produse derivate
6. Soia si produse derivate
7. Lapte si produse derivate
8. Fructe cu coaja lemnoasa ( migdale, alune de padure, nuci, fistic) si produse derivate
9. Telina si produse derivate
10. Mustar si produse derivate
11. Seminte de susan si produse derivate
12. Dioxidul de sulf si sulfitii mai mari de 10mg/kg sau 10mg/L
13. Lupin si produse derivate
14. Moluste si produse derivate
* produsele marcate cu "*" provin din produse decongelate